LEGO mini Film 3 :KÕRGUSED

Filmi kirjeldus:

LEGO mini Film 3 :KÕRGUSED räägib 3 lapsest, kes mängivad pargis. Üks neist mõtleb välja mida mängida- julgusvõistlus. Alguses ronib tüdruk puu otsa ja tahab saltot teha, kuid ta ei julge. Siis arvas teine poiss et puu otsas ronida on igav ning ta teeb ettepaneku minna ronima teletorni otsa. Tüdruk keeldub sinna minemast ning siis lähevad poisid kahekesi. Tee peal kohtavad nad Tom'i isa ning nad mõtlevad välja mingi loo, et isa teada ei saaks. Jõudnud teletorni juurde ning siis roninud torni tippu. Turvamees sai lõpuks teada ning poisid pääsesid vaid hoiatusega.

Tom-traksides poiss  Martin-Tom'i sõber Alex- oranži dressikaga tüdruk.Tom'i isa-halli mütsiga mees. 

Kooli nimi: Mooste Mõisakool
Kooli aadress: Põlvamaa Mooste pargi tee 15
Juhendajate nimed:
Keegi ei juhendanud mind. 

Autor(id):
Luisa Koor 
Režissöör(id):
Luisa Koor 
Operaator(id):
Luisa Koor 
Helikujundaja(d):
Luisa Koor 
Monteerija(d):
Luisa Koor 
Kunstnik(ud):
Luisa Koor 
Muud abilised(id):

Kasutatud muusika:
Filmis pole kasutatud muusikat.