Tulge kõik! Kohtume 11. novembril Balti Filmi- ja Meediakoolis

Tere, head!

Homme, laupäeval ootame teid kõiki Balti Filmi- ja Meediakooli – oodatud on kõigi filmide kõikvõimalikud abilised, autorid ja sõbrad. 🙂
Balti Filmi- ja Meediakool asub Tallinnas, Narva maantee 27, Tallinna Ülikooli hoovipoolses uuemas majas. Kui sinna jõuad, leiad ka Koolifilmi viidad – need juhatavad Su 4. korrusele, kus ongi SuperNova kino.
Tallinna Ülikooli juurde saab mugavalt näiteks trammiga nr 1 või ka jala kesklinnast.
Päevases osas saab tutvuda BFM-i koolimajaga – green screeni tuba ja kõik muu põnev. Sellele järgneb filmiloeng, kus Raigo Saariste räägib sellest, kuidas teha käepäraste vahenditega võimalikult professionalne film ja paljustki muust.
Süüa saab ka! Kõik saavad ka tänu ja meenete osaliseks.
Koolifilm 2017 tänab toetajaid: Kultuurkapital, Laste ja noorte kultuuriaasta, EV100, JUSTFILM, Elektriteater, Ajaloomuuseum, ajakiri Teater.Muusika.Kino., Tallinna Ülikooli kirjastus, BFM, ParkGolf, Käsmu meremuuseum, TÜ Loodusmuuseum ja Escape Tartu.
Kõike ilusat
Katrin